Thursday, 13 August 2015

Rindu kot...

Bismillahirrohmanirrohim......



Entah kenapa hari ni tetiba rajin pulak bukak blog...aduhai rindunya nak berblogging...tapi apa kan daya, masa mencemburui aku...tak sangka bekerja sendiri sebenarnya lagi busy dari makan gaji..apapun, aku tetap bersyukur Allah berikan kesihatan yang baik untuk aku dan suami untuk terus mencari rezeki...


2 tahun menjadi surirumah...tahun pertama sepenuh masa...tahun kedua separuh masa..hihi..separuh masa lagi aku pilih untuk berbisnes....Alhamdulillah rezeki dariNya tak pernah putus...Syukur..Terima kasih Allah....La'in shakartum la azidan nakum...:)



Banyak perkara sebenarnya nak share kat sini..life,vacation,bisnes and so on...tapi tak berkesempatan..takpelah, kalau ada rezeki masa, aku akan update...kalau senyap je berbulan bulan, faham faham je lah...kalau dh setahun x muncul muncul, anggaplah aku dh tutup blog ini....hehehe...gtg, semoga berjumpa lagi...



Assalamualaikum.....


p/s : sekadar melepaskan rindu....






cikedut in the house yawww...