Thursday, 23 May 2013

Banglo Mewah

Assalamualaikum....




Datuk Khir Toyo




 Datuk Seri Chua Jui Meng



                                                  Jamil Khir




 MB Terengganu




                                                    MB Selangor




 Datuk Mukhriz Mahathir




 Pengerusi MAS


 Pengasas Novelle Visage



 Datuk Yusof Haslam


Siti & Datuk K


Linda Onn


Mawi





















































Tuan Guru Nik Aziz

=)







18 comments:

  1. rumah besar2 ni tak penat kemas ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dorang ada maid mila...konpom xpenat sbb dorg goyg kaki je..hehehe

      Delete
  2. Nik Aziz sempoii.... :)

    ReplyDelete
  3. kau anna.. kelassss.. hihi
    rmh yb kltn skrg xmau tnjuk ke.. seakan2 rmh TGNA gak..
    tak salah rmh besar kalau mampu tu.. sbb salah satu nikmat Allah bg di dunia ialah rumah besar.. tp kalau dapat bersederhana itulah yg terbaik.. TGNA is da best! Ilmunya tak terbanding dgn kita yg hina dina ni kan? TGAH pun best.. td tgok gmbr dia kat TV Turkey. hebat international language dia! Bhs Arab dh mmg berabuk :) sekian.. ~buat entry plak kat blog kau ye hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..nk buat entry pun boleh kak...TGNA ngn TGAH mmg the best..ulamak yg sgt zuhud...

      Delete
  4. tgah memang best..tak riak
    nanti hantar detail alamat dan no hp kat email akak yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk wtpe kak alamat n no fon sy?

      Delete
  5. rumah besar... nanti Allah tanya soalan besar jugak.. Wallahuaklam..

    ReplyDelete
  6. rumah besaq sgt penat la nk kemas..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. depa ada ada org tlong kemas :)

      Delete
  7. This is my first time visit at here and i am truly pleassant to
    read everthing at single place.

    my page: http://komunitas.smantigpsiantar.org/index.php/blogs/4838/7461/spice-yourself-watching-free-liv

    ReplyDelete
  8. annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!... sila rajinkan diri update blog hokey !!

    ReplyDelete
  9. hmm, pemimpin bersenang lenang, rakyat biasa ni…..ada yg susah makin susah..TGNA terbaik. Alhamdulillah skrg dh tak jadi MB, dptlah TGNA berehat lebih sikit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg kaya makin kaya, yg susah makin susah kalo berterusan begini..

      Delete
  10. berapa orang laaa maid dorangg ye nak kemas rumah besar yang hamatt niiii. nadia yang sekangkang kera ni pon berpeluh celah kangkang. HAHHAA

    ReplyDelete