Friday, 28 September 2012

Langkawi 's Time

Assalamualaikum....


Jom ikut kami pergi hanimun...;)


Hadiah untuk 2nd anniversary kami pada tahun ni cuma pergi bercuti di Langkawi jer..Actually bukanlah nak celebrate sangat tapi tiket memang dah booking dari awal lagi..Time tu AirAsia buat promo RM0.00...Bila dah ada promo camtu paham paham je la..siapa cepat dia dapat..apa yang aku dapat?emmm...tiket ke Langkawi one way je yang masih ada..yang return dah takde tiket murah..Jawabnya balik naik ketapi la yer..Tanpa pikir panjang aku terus book untuk 2 orang ke Langkawi pada 10 Oktober 2012 (date anniversary aku tu)..Bila tengok balik, 10hb tu hari Rabu..hahaha nasib la kena cuti panjang..aku nak apply cuti start dari 8hb sampai 12hb/10..Apply 5 hari tapi dapat 4 hari free..hehehe untung kan? nak release tension puas puas..yeeeaaaaayyyyy!


nampak tak booking date tu bila?heee...




AirASia ada hantar mesej bagtau flight kami di awalkan..jam 4:10pm ke 12.45pm


Langkawi, see you there!



p/s : Sekarang ni susah betul AirAsia nak buat promo RM0.00...




3 comments:

  1. Jangan lupa ape yg aku kirim! heeee

    ReplyDelete
  2. air asia tak untung sgt nak bagi promo..hehe

    ReplyDelete
  3. Wah bestnye.
    Ada ole2 tak? hehehe

    ReplyDelete