Tuesday, 16 October 2012

Langkawi Day 1 ( Sunset View )

Assalamualaikum....


Paling aku suka tentang Tubotel ni sebabnya view pantai dan sunset nya betul betul mengadap bilik kami..Memang sangat tenang dan boleh release tension..Dah lama aku teringin nak stay hotel atau resort yang macam ni..Tapi kebanyakkan hotel macam ni mesti private dan harganya sangat sangatlah mahal..Tapi Tubotel ni memang citarasa aku walaupun hotelnya sempoi giler..ala ala omputih gitu..

Aku ni memang minat giler sunset..Mungkin sebab sunset salah satu feveret shoot arwah abang aku..Bila aku tengok sunset, mesti aku teringat  dan rindu dia..Rindu sangat kat arwah Abeja..Al-Fatihah...


Kat bawah ni semua capture sunset by aku n sang suami...



Sentimental Value Tribute for my late brother.....

























p/s : Semua pic tak di edit..Originality by sunset...




Next Entry : Breakfast at Tubotel




8 comments:

  1. terbaeklah!!
    Subhanallah..cantiknya pemandangan
    dh mcm OMBAK RINDU pulak..ngeh ngeh
    ;p

    ReplyDelete
  2. Cantik.. tapi aku tak leh terima toilet dia kat luar! HAHHAHHA

    ReplyDelete
  3. cantik semuanya...thumbs up bro! gambar tanpa editing tapi awesome!mcm tu baru profesional photography mcm abeja....Alfatihah...

    p/s : cantik gambar ala2 ombak rindu..

    ReplyDelete
  4. huh mmg pengsan aku tgk pic ko na...
    pasni kne pggil pengarah ombak rindu tok amik ko n juna blakon ombak rindu 2...
    hehehehe

    ReplyDelete
  5. iera : cantik kan?Subhanallah..Alhamdulillah kita diberi peluang utk menikmatinya...


    baby sokmo : ohsem kn?;)


    Eida : setiap org berlainan citarasa..tp hotel ni kena sgt dgn citarasa aku..;)

    Dik Ain : Rindu abeja kn bila tgk sunset ni?kalu abeja ada mesti die suka tgk gbr2 ni;( Alfatihah abeja..


    mamadebot :jgn pgsan num..nti ko tlg la bgtau pengarah ombak rndu tu..kata aku n juna nk blakon..haha..




    ReplyDelete
  6. Cantik pic, romantik..suke3..hehe

    ReplyDelete
  7. tentanghati : cantik kan?mmg romantik..terbayang2 lg keromantikan kat sana..haha..

    ReplyDelete