Monday, 4 March 2013

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH

Assalamualaikum....




Join segmen ni...tu pun jumpa kat blog Nory...:)




Jumlah follower : ciput je...# 49 ketul sahaja...:P




p/s : bosan bosan best gak join segmen camni..boleh tambah kenalan..:)
        

Sape nak join klik SINI....







38 comments:

  1. Selamat bersegmen.. Good luck ya..

    ReplyDelete
  2. dah follow! dari segmen yang sama :) sudilah follow balik ye:)

    http://memburucintamu.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sbb sudi follow...i will follow u back :)

      Delete
  3. selamat bersegmen dear..follower aku pun cikit gak ...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. follower ko lg byk dr aku..padahal ko baru je jd blogger..syabass bete.....:)

      Delete
  4. hai dari segmen yg sme , datang sini dan follow . jmput ke blog kite
    http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html.

    ReplyDelete
  5. Datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih ya join segmen ni.. ;)
    ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html

    follower : #52 :)

    ReplyDelete
  7. done follow you..Dr segment yg same.sudi2kanlah follow sy jgk:-)selamat bersegmen

    http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  8. dah sampai kat sineh...slm kenal dr segmen yang same...huhuhuhh!!!!

    ReplyDelete
  9. singgah dan follow sini dr segmen serupa..hrp2 sudi follow me back ya..:)

    http://qasehreena.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  10. hai...mama dtg jenguk blog....done follow too
    sudi2 la follow blk ye

    http://hotmummyy.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama :) done follow here :) #57
    http://ohthrillers.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  12. kalau cinta itu indah...cinta memang indah jika disemai dengan keikhlasan...

    cik akak follow sini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    cik akak tinggalkan jejak..hihi

    ReplyDelete
  13. dari segmen yg sama, done follow awk, jom singgah n follow blog saya lak.. heee... http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html?showComment=1362493024059#c4175932560119323044

    ReplyDelete
  14. Hye awak..^_^ dari segmen yang sama..dah follow awak dh..follow sya balik k..~
    http://jesse-rose.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  15. MG pun join jgk..jemput singgah ye..jgn lupa join 1st GA dari MG.
    http://cikgogreen.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum . dari segmen sama . done follow . jemput datang blog saya ya =)

    ReplyDelete
  17. Salam Kenal..singgah sini dan Follow dari segmen sama :)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum.. saya datang untuk menjalinkan persahabatan.. ^_^. jika sudi datanglah ke rumah saya..

    http://www.lokmanramli.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  19. salam..
    done follow kamu..
    meh follow saya plak..

    http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  20. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  21. salam... ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  22. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  23. dari segmen yang sama... done follow..

    http://ezbil-official.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  24. Done follow u . . ^^ #76

    http://daydengayyad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  25. done follow sini..
    jom singgah n sudilah follow za blik..
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  26. dari segmen yang sama =)
    done follow =)

    http://faraapis2011.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    *MINTAK TOLONG LIKE PAGES DI BAWAH *
    Terima kasih ya :*

    https://www.facebook.com/pages/Butik-Amore/224920164265690?ref=ts&fref=ts

    ReplyDelete
  27. singgah sini dari segmen yang sama :D

    http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  28. salam kenal :)

    jom bersegmen sama2

    jemput ke blog saya yer..

    http://sfaezah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  29. saya singgah dari segment yang sama..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  30. salam..dtg dr segmen yg sama..
    http://www.mamakaybee.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum,datang dari segmen yang sama :)
    Jom ke blog saya pula.

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/03/segmenmari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    Jemput join segmen dari saya ye :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  32. jom join segmen ni ;) http://tentangnadhia.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-march-2013.html

    ReplyDelete